Monday, October 18, 2010

Can Beer Affect An Ear Infection

00100 Pizza in Rome

Con ben 2 anni di ritardo dall'apertura finalmente sono passato nell'ultimo (in ordine di tempo) tempio della Pizza a Roma. Come sempre SenzaPanna era stata la prima a parlarne.
Nata dagli stessi creatori di Sforno si รจ fatta subito notare, oltre che per l'impasto leggerissimo e i condimenti originali, anche per la famosa invenzione dei
trapizzini

(seppie e piselli)




I vari contenitori dei condimenti con i quali farcire i trapizzini : Picchiapo' , tongue in green sauce, chicken cacciatore, meatballs in tomato sauce

( Information: links of recipes are included for informational purposes only / leaflet are in no way attributable to the pizzeria in 00100 As property of the author of the blog)


trapizzini Here are obtained from a pan of pizza bianca well risen and shaped for use. There are two sizes small and large € 3 € 5.

00100 trapizzini is not only pizza but also cut, obviously with the original taste of "parent" on all the legendary Greenwich, margherita pizza in his mouth, filled with smoke and filled with spectacular
Mortadella

of an indescribable lightness, usually do not like the stuffed pizzas because they are too heavy and "panose" of this I would have happily eaten half the pan. Then do not miss the croquettes: Frascati and pork, Este, amatriciana, ortolana and so on ...

The restaurant is situated in Testaccio (Via Giovanni Branca 88) next to the church Santa Maria Liberator, pretty central and easily accessible area, but also a trapezzino'd be willing to do a lot more road :-)

Per tutte le altre info visitate il sito , molto dettagliato e ben fatto, dove potrete anche trovare il link all'articolo del New York Times (36 hours in Rome) che parla di loro.

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